onsdag 2. september 2009

En rose til en pose...

...selger!
Posene mine har ankommet! Har ventet på dem ei god stund, men det gjør ingenting for de er jo så fine og vel verdt noen ukers venting.

Jeg har kjøpt dem hos Aina - Aina's Charme og jeg tror sannelig hun syr alt selv. Ta en titt da vel!
Posene kan brukes til litt av hvert...ris, løk, krydder... alt som kan ha stoff rundt seg. Jeg har fylt basmati ris i den ene og jasmine ris i den andre, men nå husker jeg ikke hva som er hvor... Risen ser veldig lik ut, så nå må vi bare ta det som det kommer (akkurat som om dette var et veldig digert problem, he-he...)

Ellers er alt vel i Violettaheimen. Ukedagene er ganske hektiske med fotballtrening, fotballkamper, japansk kampsport, utedager, utflukter, fisketurer, lekser, lekser og atter lekser... m.a.o. et ganske normalt liv med to halvstore gutter i huset.

Jeg har begynt å male på et veggskap, men det er nok ei drøy uke siden forrige strøk, så dette kan ta tid...men til jul skal jeg være ferdig :)

Husk konkurransen da! Jeg har fått så mange koselige hilsninger (tusen tusen takk!), men ikke vært like flink med gjenvisitter, men det kommer det kommer...

Klems

5 kommentarer:

Modern Country sa...

Tusen takk for alle nydelige ord!! Så moro og se dem på kjøkkenet ditt, med ris og ris :) hihi, det er fort gjort og blande vettu...

Ha det riktig godt!

Klem Aina

Linda sa...

Heisann.
Så fine poser! Både vakre og praktiske:)

Hverdagen på høsten er vel ganske hektisk for de aller fleste, jeg kjenner meg i alle fall godt igjen i det du skriver:)

Ha en fin torsdag!
Klem Linda

Litt av Mitt sa...

Tusen takk for koselig kommentar hos meg! Jeg tror ikke jeg har vært her inne hos deg før, men her var det jo riktig koselig :) Stilige poser du har kjøpt!

Nikoline sa...

Nydelege posar... såg dei første gong hjå Mias Landliv (trur ho hadde fått i gave) og var innom nettbutikken då,men har heilt gløymt det ut att. No skal eg innom der og sjå på "herligheitene"...
Ei god natt til deg :0)

Ida sa...

Hejsan Violetta!
Vilka underbara ting du visar på bloggen. Kikade längre ner på sidan och fastnade väldigt mkt för kakfatet, det där med tre tallrikar. Var ju helt underbart!!

Vilka söta påsar du köpt. Skulle gärna ha likadan till mitt ris.
Ha det så gott och smaklig spis=)

Kram Ida