mandag 14. september 2009

Louis XV...

kunne sannelig lage møbler! ;-)
Er ikke dette flott, og samtidig litt usmakelig? Klarer ikke helt å bestemme meg for hva jeg synes, men fascinert...ja det ble jeg.

Flotte utskjæringer, og kjempelekker farge!

Herlighetene selges via Finn
til den nette sum av 30.000,-

...så da er det bare å bla opp da

...og ja, jeg har STEMT! :)

6 kommentarer:

Emmas utsikt sa...

Jeg har og sett dette på Finn og for å si det sån - det passer ikke inn hos meg. ;) Men i riktig slott så...

Line Cathrin sa...

Så et soveromsmøblement a la dette på finn forleden søk på s trøndelag så finner du det tenker jeg. Det var seriøst fullstendig usmakelig men hadde da også en helt anne farge enn dette. Nedtonet slik dette er blir noe helt annet enn hvit/gulhvi/ med rosa tæsj. Brrrr
vet om mye annet fint å bruke 30 store på jeg ja. =))

Carina Blogarina sa...

Jeg ser jeg ikke er enig med de to andre som har kommentert, emn jeg synes møblene var flotte! Nå er jeg veldig tiltrukket av det overdådige da:)

Nikoline sa...

Hm.. Louis XV.. høyres ut som ein gammal fransk konge,den 15.Louisen i rekka.. og møblar kunne han jammen laga også.. *dagens bløøøte*
Skapet var lekkert spør du meg. Men ikkje har eg 30.000 og ikkje har eg ein stil der skapet hadde glidd rett inn... Men fint? Absolutt!
Og gratulerar så masse med alt besøket! Det er ikkje å undrast over det... kjempeflott blogg med masse kjekke innlegg! Og eg er så heldig at eg får komma på besøk.. det likar eg!
Ha ein fin-fin dag :0)

Anonym sa...

Hei..

Jeg er dessverre blitt alvorlig syk og har stengt blogg shoppen. Beklager så mye..

Hilsen Bea

Nostalgia sa...

Hi-hi, ikke akkurat IKEA dette nei, kan jo bli litt for mye av det gode også. Men det syntes nok ikke han som laget møblene :-)

Ønsker deg en deilig kveld !
Klem, Nostalgia