søndag 30. august 2009

Hallo i luken!

Nå har jeg ikke vært på nett siden fredag. Full krise og abstinenser, og masse fresing og kjefting over det udugelige kabelselskapet (har internett via tv-kabel) Det var like før jeg meldte oss ut og over i noe annet *freees og grrrr*

Men hallo...!?!
NOEN (selvfølgelig ikke meg) har dratt kontakten på modemet halvveis ut! Hvorfor? ja det kan man lure på, men slik var det altså. Det kjentes ut som den var i, men et meget observant øye SÅ at den ikke var ordentlig i likevel, så det lille kikket ekstra løste alle problemer, hurra!

Godt jeg ikke rakk å ringe, he-he... tenk så flaut

Fredag hadde vi hyggelig selskap, med helt uprøvd rett på menyen. Det var sååå utrolig godt, en skikkelig innertier. Selvfølgelig husket ikke jeg å ta bilder, for jeg har ikke hatt som vane å knipse bilder av middagsmaten, men neste gang altså... Den italienske lammeretten er definitivt verdt både bilde og oppskrift!

Når gjestene er engasjerte, kan mye skje...


og her er resultatet ;-) Det ble full dynking av både bord og spisebrikker. Er det noe som skulle vært fotografert så er det fjeset til den uheldige... mere verdt enn et simpelt glass fra Indiska ;-)

Gutta våre har vært borte siden fredag - fotballtur til Sverige. Vi er ikke vant til at begge er borte samtidig...så lenge, så vi har savnet dem veldig. På forhånd la jeg tusen planer om alt vi skulle gjøre og hvor deilig det skulle bli med fred og ro...men denne stillheten er ikke helt god altså.

Vel, planen var å ønske dere god helg, men nå blir det GOD UKE!
I mangel av internet lagde jeg en liten Home is where my heart is (ligger i venstre kolonne) Så hvis du har lyst å låne den med til din egen blogg, er du velkommen til det :)

Klems

4 kommentarer:

Maja sa...

Hehehe...godt du ikke ringte å kjeftet da.....kan være lurt å sjekke alle ledninger først;)
Synd med glasset da, noen ganger går det gjerne litt fort i svingene for enkelte...tjihi
Ha en fin søndag;)

Line Cathrin sa...

Haha og hehe!
Been there done that. Fniiis.
Det er når slikt skjer man forstår hvor avhening man er av nettet.
Begge barna ute av huset ja det er nok merkelig, men også deilig.
Vi har fri anne hver helg det er deilig det.

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Stakkars glasset da. Ja,ja kan tenke meg det var en sjokka gjest da ja.

Tusen takk for linken. Det er selfølgelig helt greit å bruke bildet. Kjempekjekt at du gjør det. Det betyr så mye at du fortjener en linkrabatt. Skriv det i kommentarfeltet på neste ordre (eller har du en inne nå? husker ikke helt jeg nå) så ordner jeg en linkrabatt til deg;)

Ha en skjønn kveld
Klem:)

Lobelia-damen sa...

Hei hei, det går helt fint :-)

w