søndag 9. august 2009

Åhh...dette varmet mammahjertet litt da

Som jeg har skrevet før så har vi to gutter adoptert fra Thailand. Jeg tenker jo ikke over det i hverdagen, for de er mine (våre) gutter fullt og helt uansett hvordan de har kommet til oss. I kveld sto jeg på plattingen og overhørte minstemann (akkurat hjemkommet fra vellykket fisketur) i prat med naboungene. Jeg kom ut midt i diskusjonene, men skjønte fort at det gikk på dette med adopsjon, "ekte" foreldre osv... Nabogutten, som er en del år yngre lurte på om de ordentlige foreldrene kom fra Thailand. Hvorpå Adrian svarer at DE ORDENTLIGE FORELDRENE sitter oppi det gule huset der og koser seg, for det er de som er de ordentlige foreldrene mine, de andre har jeg aldri hørt noe fra... ;-)

Jeg la i hvert fall merke til at gutten kunne svare for seg, og det er bra, selv om svaret i mine øyne er mer nyansert enn som så, men det er en helt annen historie.

Engelen er på plass i vinduet - hvit og fin. Ikke så lett å knipse mot glass, men dere ser sikkert sånn cirka hvordan den ble.Jeg angrer i hvert fall ikke på at jeg tok i bruk hvitmalinga her også.
I morgen skal dere få se hjertet mitt, ...og i morgen skal jeg på jobb igjen *uhu* jeg har ikke lyst i det hele tatt, men vet jo at det kun tar minutter før man er i den gamle tralten igjen.

Ja...det glemte jeg nesten, men jeg har endelig fått opp veggteksten fra Birgittes lille anneks. Kan tro som jeg plundra før jeg skjønte hvordan den skulle festes (kjempelett) Fikk med en full A4 side med instruksjon, på dansk, og det gjorde meg ganske forvirra for jeg trodde jeg opererte med tre lag papir/plast, men så var det bare to. Puhh...det var brillene som manglet, og nå skal den sannelig få henge der en stund.

Ønsker dere en fiiin mandag!
Ser forresten at jeg har passert TUSEN besøkende, og det er sannelig ikke verst til å være på min blogg. Får se hva jeg finner på ;-)

Klems

4 kommentarer:

Line Cathrin sa...

Det var noe for et mammahjerte ja. Ble helt mør jeg nå. =))
Engelen din ble kjempefin.
Ser du har fått sjablongen fra en dansk nettside, hvordan gikk det med tollen der? Slapp du gjennom? Er litt usikker på hvordan slikt gjøres.

Violetta sa...

Jeg tok en som kostet under 200 NOK så da går det greit, men fraktprisen er jo ikke av de mest lommebokvennlige da. Birgitte gir dessuten prosenter til oss "arme" utlendinger så det jevner ut seg litt der. Glemte å si at jeg ventet nesten en hel måned på pakken, så gudene må vite hvor den har vært ;-)

My home is my Castle - by Kari sa...

Gjett om jeg og slet med min første sjablong hehe. Jeg etterlyste hjelp her på bloggen og var flau da det endelig gikk opp for meg hvor enkelt det var hihi :)

Gode, herlige gutten din som kan svare for seg :)) Herlig !!!

Engelen ble nydelig.. Har noe spraylakk liggende og flere ting som trenger ny farge, så kanskje det dukker opp litt hos meg og snart ;)

Ha en fiiin mandag og lykke til på jobb .
Klems, Kari

Anonym sa...

Herlige gutter du har.. godt de kan svare for seg.
Nydelig engel..