tirsdag 4. august 2009

Vafler og lampeskjermer

I dag dro vi på Bohus og kjøpte skap. Det var fort gjort. Like greit å hoppe i det som å vandre fra butikk til butikk. Man ender som regel opp i den første likevel ;-)

Fikk også kjøpt et par puter og to nye lampeskjermer. 40% avslag på skjermene, det kommer godt med. De koster jo skjorta ellers. Da jeg kom hjem fant jeg ut at jeg skulle hatt enda en skjerm (oppdaget plutselig lampepotensiale både her og der) Hubby skulle ut likevel og meldte seg frivillig. Han tok egenhendig mål av skjermen han skulle kjøpe, men tror dere ikke han likevel presterer å komme hjem med en i størrelsen større! At det går an! Ja egentlig burde jeg ikke være sjokkert for dette hører til dagliglivet her hos oss. Ja, ja, nå får den ene lampa litt for stor skjerm, men gubben synes selvfølgelig den er helt perfekt. Klart det, han har jo kjøpt den selv ;-)

To gamle føtte står nå til tørk (lampeføtter altså) Får se i morgen om det er verdt et bilde eller to.

Det ekstra skjermkjøpet førte da noe godt med seg, for mens jeg ventet ble det både vindusvask og gardinvask på stua, og det hadde jeg slettes ikke planlagt midt i sommerferien.

Gutta var vaffelsyke i kveld, så det ble både det og nypoppa popcorn. Vi driver rene helsefarmen her om dagen ;-)

I morgen er det forresten meldt fint vær. Jippi!


3 kommentarer:

Laila -Karin sa...

Blir så lysten på noe godt når det første jeg ser om morgenen er nydelige nystekte vafler.Kaskje det blir stekt noen i løpet av dagen.
Kommer solen så blir det bare å nyte den . Ellers har jeg et lass med små oppusings prosjekter.Nå er det så mye lysestaker og lamper over alt .
Så nå er det fram med sølvspray så for vi se.Min kjære vennine går lei ting fortere en hun for de i hus, og alt havner til meg.
Ha en strålende fin dag.
Klem

Anonym sa...

hehe det fatet er utrolig fint ja! Sikler på de selv ;)Sender pakken i dag:)

Sissel sa...

mm, så bra godt ut :-)
gutterommet ble bare så tøfft.
ha en fin sommerdag.
Klem Sissel