tirsdag 23. juni 2009

En herlig kveld, og herlig bad...

Kvelden har bare vært helt suveren. For første gang på tredve år har vi vært hjemme, grillet pølser og bare sløvet på terrassen. Eldstemann har en kompis på besøk, og de spiller Fifa'09. Yngstemann er med gudmora (23 og alkoholfri) på ungdomstreff på stranda. Snakker om å ordne seg ;-) Gubben og jeg har bare kost oss. Han har t.o.m. vartet meg opp med kaffe og M ;-)

Forrige uke var jeg på salg hos Hjem Kjære Hjem og klarte ikke styre meg fra å kjøpe bilde til badet. Badet må jo også ha sitt vet dere. Har ikke hengt det opp enda for jeg må ha hyssing e.l. til å henge det opp i taklista. Må prøve å unngå hull i flisene har jeg tenkt.

 

Er det ikke koselig?

3 kommentarer:

Ida sa...

Hej hej!
Låter som att du har haft en skön dag, trots att det varit måndag=). Vilken söt tavla du köpt. Den var verkligen jättegullig.

Ha det så gott.
Kram Ida

My home is my Castle - by Kari sa...

Ja nå må jeg innrømme at jeg ble litt nysgjerrig hehe...
Hva er du irritert på nå da vennen ???
Godt å høre at du har hatt en fin kveld ..
Det har jeg og .Hatt besøk og koost ute på terrassen :)

Men nå er det natta ...
Klem,Kari

Nikoline sa...

Det er ikkje bra å vera irritert,ein blir så "ugod" av det... håpar du har klart å rista det av deg:0)
Flott bilde som passar til badet. I "gatehuset" me har ståande,er det eit slikt gammalt badekar. Eg har vore inne på tanken å få det emaljert på nytt fordi eg synes det er så fint,men eg har også tenkt på reinhaldet slik du sa... korleis blir det å halda reint bak og under det karet skal tru...? Nei,veit ikkje kva eg skal... men litt synd å kasta det også.
Ha ei god natt:0)