torsdag 23. juli 2009

Å gubbandarius så sliten jeg er

Vi har vært på Ikea fra 11 - maaange laange timer og mye trasking og knuffing, men riktig vellykket også. Vi fikk en god del nødvendigheter til Joels rom. Skulle gjerne hatt med mer hjem, men så er det dette med plass i bilen. Vi satt som sild i tønne med bokhyllepakken helt frem i dashbordet og null utsikt bakover, men det gikk greit altså... jeg er jo hjemme igjen :) 
Som om dette ikke var nok, lå det hentelapp i postkassa da vi kom hjem. Pakke fra Walla - dynamitten min! :) Jeg må bare berømme Ragnhild for rask og god service (selv om jeg stort sett bare har positive erfaringer ved nettkjøp)
Foreløpig har jeg satt dynamittkassa opp som ei hylle, så får vi se... Her er det bare å teste ut. Kanskje den ender til slutt som det den er, nemlig ei kasse, men akkurat nå liker jeg det slik.
Jeg slang på en hekleduk (ustrøket sådan) og tror nok jeg skal ha noe der ja. Ellers er jeg veeeldig fornøyd :)

En gammel sandkakeform og glasskrukka til høyre var også med på kjøpet. Gutta vil ha sjokoladeflinger oppi, og det passer bra for i morgen er det mathandledag.

I morgen er det siste strøk på lister og karmer før titommeltotthubby kan legge parkett. (Må bare presisere at jeg har omtrent like mange ;-) Det eneste som da står igjen er å male senga. Vi har et bittelite problem bare... vi finner ikke skruene og boltene som hører til...

Og hvem tror dere har somlet bort dem?
Ikke jeg i hvert fall!

6 kommentarer:

Linda sa...

Ikea er god å ha! Du fikk i hvertfall masse for pengene dine;D og ingenting er bedre enn det! Kjempe fin kassa du har fått deg også! Linda

Nina i Paradiset sa...

Jepp, en av det kjipe tingene med å flytte til Paradiset er at det dessverre ligger 17 mil lenger unna IKEA enn det forrige huset mitt! :?
Mye brukbart der, for en rimelig penge!

Ønsker deg en flott lørdag!

Line Cathrin sa...

Ragnhild er kjapp med leveringa ja. Og så fine ting un har. Så disse kassene men det ble ikke med meg.
Billig er det på IKEA ja. Hadde vært enda bedre om de hadde møbler i en litt mere romantisk stil også. Men sofa fra Ikea står på ønskelista. ( lei av flekker i sofaen etter unger og katter)
Har fulgt med bloggen din en stund og stor koser meg hver gang jeg besøker den.
God helg! =))

Maja sa...

Oj, skal si du har shoppet og det blir man faktisk sliten av;)
Takker for kommentaren;)
Jo litt får jeg da med meg, men noe positivt er det ikke;)
Herlige broderier du linket til;) Veldig passende den første iallefall...hehe
Klem fra Maja som også er litt svimete for tiden;)

Drømmedama sa...

Så gøy å lese på siden din, dette skal bli spennende å følge med på. Gleder meg. klem fra drømmedama

Anonym sa...

楓采,荷蘭村,亞士頓,湖水岸,水月雅緻,風緻主題,城市水棧,麗緹,簡愛,沐蘭,悅豪,高登,四季,愛莉園,微風,楓采,紅樓,麗景,七星,歐悅,楓采,桂冠,震點樂,歐悅,微風,沐夏,遊桐花,101,真善美,長青,港賓,甜蜜蜜,百老匯,箱根,碧雲天,采舍,涵碧園,愛情海,楓林,悅萊,花園,喜來登,春風,楓采時尚,麗緹,谷關明,圓緣,夢田,亞曼尼,花鄉,璽朵,允頌,春風,河堤,綠驛,御宿,激點,布拉格,青森,凱撒,柏克,國妃鷹堡,長興,花嫁情境,威尼斯,峇里島,日光花園,四季,春天,伊甸風情