mandag 19. oktober 2009

Uæææh, se på krona mi!

Se hvor rar den har blitt!
Jeg kjøpte den i vår og har kun hatt den til pynt med utent lys i. Har liksom ikke hatt så mye bruk for stearinlys i sommer.

Lørdag fyrte jeg opp med et lys ca halvparten av kronas høyde. Etter en stund merket jeg at det luktet rart, men jeg koblet ikke lukta til staken. Siden lukta forsvant og alt ellers så ut til å fungere tenkte jeg ikke mer over det før jeg kom på kjøkkenet...
Er ikke disse stakene ment for bruk? Burde jeg bare brukt telys kanskje, eller er det meningen at krona løftes bort? I butikken sto de utstilt med mye høyere lys enn det jeg brukte, og det var ingen advarsel med heller.

Lurer på om jeg skal gå tilbake og spørre om en ny (synes ikke de brune boblene er særlig delikate), men det er liksom så ekkelt det også. Jeg er litt dum der, jeg vet det. Hadde den vært i flerehundrekronersklassen så, men den kostet bare en drøy hundrelapp (som om ikke det også er penger)

I dag føler jeg meg ikke mye uthvilt etter helga gitt. Det må være høsten.... *gjesp*

10 kommentarer:

Drømmedama sa...

Stakker deg da, klart du må gå tilbake med krona. Butikken må få en tilbakemld. så de kan advare andre. Lykke til.

My home is my Castle - by Kari sa...

Så skummelt !!!
Tror nok jeg og hadde gått tilbake med kronen, om ikke annet enn å si fra at de er brannfarlige...

Nattaklem fra meg

Lobelia-damen sa...

Hei, Ta den med tilbake til butikken. Jeg har samme krone selv (selger de også). Jeg har kun brukt telys i den og den er like fin - så din har nok blitt en smule for varm. Men uansett så er det jo skummelt med ting som smelter i nærheten av flammer.
Lykke til :-)

W

sylvia sa...

klart du må ta den med til butikken,de må jo se hva som skjer når lys tennes,det er jo ikke utien sin feil,men da kan de gitt tilakemelding til levrandør,å ikke reklamere med lange lys i.
ha en fin dag

Frøydis sa...

Jeg hadde gått tilbake med den, og tatt med lyset du brukte, så de kan se at det er mindre enn det de hadde på utstillingen! Jeg kjøpte en gang et lekkert "glassert" lys, sånne fine blanke vet du...tente det, brant veldig fint, helt til neste dag, da jeg skulle tenne det igjen..Ville ikke ta fyr! Skjønte ingenting, så jeg gikk ned der jeg hadde kjøpt det, og der sa de at de lysene måtte brennes helt opp første gangen, for de var laget sånn! Det hadde ikke jeg fått beskjed om, så da fikk jeg et nytt et! Man SKAL si ifra hvis varen ikke er tilfredstillende! Uansett pris, mener nå jeg ihvertfall... Lykke til, og hold oss informert om hvordan det gikk ;-))

Klem, Frøydis

minishabby sa...

Huff skummelt!
Jeg ville nok også gått tilbake med det. Men er som deg og kvier meg i det lengste..
Elin!

Neet sa...

Så kjedeleg det er når sånt skjer!! Men gå tilbake til butikken, og sei at du vil i det minste berre seie ifrå. Men eg trur uansett du får ei ny krone, det er jo reklamasjon. Eg jobber i butikk, og setter pris på når folk kjem inn igjen med feil, så vi får vite om det!:)

GundaM sa...

Hadde nok gått og bedt om en ny og fått de til å fjernet sine egne lys i sine i utstillinga!

Men vakker det var den da...

Kos deg videre i høstmørket;)

Anonym sa...

SÅ utrolig nifst... Hadde gått tilbake med den i morra, er jo skikkelig brannfarlig.
Godt det gikk bra.

Line Cathrin sa...

Hvis du har kjøpt den som lysestake har du hvertfall ful retur ret tpå den der. Dette var dårlige greier ja.