tirsdag 6. oktober 2009

Jeg har vinni!

(eller vunnet som det heter på fint)
Tenk, jeg som alltid klager over at jeg ikke har vinnerlykke, og så har jeg vunnet to ganger etter at jeg startet med blogg...og det er jo ikke lenge siden.

Denne gangen ble det flotte hvite porselensknotter fra M's lille/store lager. Gubben og jeg sto faktisk og vurderte knottekjøp i går, men det var glassknotter. Det ble ikke kjøp for jeg var usikker på om jeg ville ha glass, og nå er liksom saken avgjort da, og det er like greit, he-he... Godt med alt man slipper tenke på selv, så tusen millioner takk M! :)
Kanskje jeg nå klarer å fullføre første strøk etter grunning på veggskapet. Ja her går det ikke fort!

Ang. bilder, så strever jeg fortsatt. Kjøpte ny kabel i går, det funket ikke. Tok med kameraet på jobb i dag, og der fikk jeg lastet opp. Ergo må det være pc'n. Nå finner jeg selvfølgelig ikke eska med installasjons-cd etc. men jeg har lastet ned både manualer, drivere og alt jeg måtte trenge, og like herlig funker det ikke! Forstå det den som kan.
Gutta la inn et gampespill rett før høstferien, og i den forbindelse innrømmer den yngste at han slettet en del annet for at det ikke skulle se ut som spillet tok så stor plass, så jeg har mine mistanker om at en del har gått fløyten der. Vet liksom ikke hvor mye jeg tør å fikle med maskina heller. Jeg er av den typen som helst vil trykke på en knapp, og så skal resten gå av seg selv.

Nå høres det også ut som jeg er den fotografen, og at jeg sitter på uanede mengder viktig bildedokumentasjon *knegg*
Men er det ikke sånn at behovet er størst når tilbudet er minst?
Når høststormen uler, drømmer jeg om de varme deilige sommerdagene, og når sola steiker sitter jeg og peser under parasollen og drømmer om en dag med skydekke ;-)

Vel, vel... nå skal jeg ned å drikke kaffe. Etterpå må jeg få med meg 4-stjerners...

Takk til alle dere som legger igjen kommentarer og melder dere som følgere. Jeg er like glad hver gang jeg, men ikke alltid like flink til å fortelle det, men jeg sier det inni meg hele tiden, så kanskje det teller litt det også :)

Klems

7 kommentarer:

Flittiglise sa...

Gratulerer. Moro å vinne:))

Bolettes hus sa...

Fantastisk gøy å vinne! Heldig var du jo som fikk de fine knottene!

Ha en fin kveld!
Klem fra Kari i Bolettehuset

My home is my Castle - by Kari sa...

Så heldig du var og såå godt det passet at DU vant akkurat dette :))

Håper du finner ut av bildene dine. Jeg får og panikk hvis noe er forandret på. Har sagt fra til ungene, haha.. Ungene ja.. At de får ikke lov til å laste opp eller ta bort noe fra denne maskine, for den er MIN :)))
Letter for meg sikkert når 2 av dem har egen familier haha.. Uff, høres dumt ut dette ;) Bare vaser ikveld. Er sånn malingslukt her inne skjønne du ;)

Klem,Kari

Kirsebær sa...

Gratulerer, det er alltid veldig morsomt å vinne! :o)

Nanni sa...

Gratulerer til både deg og meg, jeg vant også, jipiiiii!
Nanniklem

Neet sa...

Gratulerer!! Så morro!! Og fine var dei og:D

Emmas utsikt sa...

ÅÅÅå som jeg koser meg i bloggen din! Og gratulerer til søte knotter!