fredag 30. oktober 2009

Jeg dro da til Living

på onsdag, med godt mot og penger i veska.
Det jeg egentlig var på jakt etter var ei lysekrone og trekk til spisestustolene.
Vel... den eneste lysekrona jeg likte var for lita. De som var passe i størrelsen var litt for "diamantbesatt" og ville ikke passet inn i min mer nøkterne stil, så...som du skjønner er vi fortsatt lampeløse. Nå er det enda en stund til jul, og det ordner seg nok, men har man et bilde i hodet av hva man vil ha er det vanskelig å se mulighetene i noe annet.

Stoltrekkene måtte bestilles! O, hvilken nedtur! Jeg tror kanskje mine stoler er litt for høye i ryggen uansett, så her må symaskina frem som siste utveg *stønn* Det er så lenge siden jeg har sydd så jeg vet ikke om jeg kan tre i nåla engang (ikke vet jeg om jeg ser den heller ;-))

Jeg endte opp med badehåndklær og sengetøy. Ei bordlampe og et par skjermer. Masse stearinlys, litt juletrepynt...

Kaffekanne til far, og dørmatte til mor...

og ikke minst denne fantastiske lyslenka. Den er bare så fin. Ser ut som nakne grener med iskrystaller. Jeg gleder meg virkelig til å dekorere spisebordet med den.

Hadde jeg visst at rabatten ble så stor som den ble skulle jeg sannelig kjøpt flere. Det betyr egentlig at jeg må smiske med gudbarnet og få en tur til før jul ;-)

Ellers har jeg mottatt min første award, fra søte unge Milstjerne Tusen takk, det var en hyggelig overraskelse! :) Den ligger i menyen til venstre, og jeg synes alle som er innom her fortjener den! Takk også for alle hyggelige kommentarer, og for at dere gidder komme på besøk. Jeg har ikke verdens mest interessante blogg akkurat, jeg vet jo det, og nettopp derfor er det så hyggelig med besøk :) Vel, skal se om jeg ikke får tatt en besøksrunde i løpet av kvelden eller helga.

Skulle vært ute og samlet kongler også, men akkurat nå har jeg en feberhet fjortis som ligger rett ut, så jeg får se det an når gubben er tilbake fra sin lille lørdagsutflukt. Må jo få lufte seg litt han også ;-)

7 kommentarer:

sylvia sa...

hei.
lampa dukker nok snart,viktig å finne den riktig med en gang.men du fant jo annet intresant da.herlig lyslenke og dørmatta var fin.
ha en god helg.
klem fra sylvia

Kirsebær sa...

Selv om du ikke har funnet drømmelampen enda, fikk du jo med deg masse fint - lyslenken var stilig!

Ønsker deg en fin lørdagskveld. :o)

lisje astrid's husblogg sa...

SÅ fine bilder du viser:)
Lyslenka var så kjempe fine:)
God kveld ønskes;)

Shabbycharm sa...

Ja det er göy å handle når man får rabatter, etterpå tenker man som du att man skulle ha hadla mere. syns du har en fin og koselig blogg.
klem bella

HVIT PERLE sa...

Fine bilder du viser:)

Ønsker deg en fin søndag
Klem Nina

June sa...

Så mye fint du har kjøpt! :)
Likte veldig godt dørmatta.

-June

Drømmedama sa...

Hei, lyslenken var veldig fin, ja sånn vil jeg og ha.....god bedring med fjortisen. klem:-)