søndag 15. november 2009

Strø noen roser på min veg...

Jeg elsker roser! Spesielt i denne fargen. De gir meg en følelse av... ja jeg vet ikke å forklare det, men de er bare helt ubeskrivelig vakre!
Roser er like herlig enten de er friske eller inntørket og skrukkete. Disse har tørket i vasen, men er like uimotståelige for det. Hadde bare menneskene blitt verdsatt like høyt som en rose, så hadde man kanskje trivdes utendørs ved høylys dag ;-)

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å kommentere det, men jeg fikk et anonymt innlegg for noen innlegg siden, som fortsatt forbauser meg. At et menneske som ikke kjenner meg overhodet kan kommentere så nedlatende, gjør meg trist og lei. Når andre opplever tilsvarende har jeg sagt flere ganger at de ikke skal bry seg, men det er søren meg ikke like lett når man blir angrepet selv.
Andre skal selvfølgelig få lov å ha meninger og gjerne si i mot, men vær for all del deg selv og ikke en "anonym" som av den grunn kan slenge med leppa. Har man trang til å være anonym når man har både brukernavn og blogg, bør man kanskje vurdere å la tastaturet hvile.

Heldigvis er den "anonyme" en dårlig opplevelse blant alle de andre superhyggelige, så skitt... det er vel egentlig ikke jeg som har dummet meg ut ;-)

God uke til dere alle!
Klems fra

9 kommentarer:

Lineca sa...

Nei det skal du være trygg på, du har ikke dummet deg ut. Jeg har også opplevd slikt, dog personen trodde den var anonym men nicketvar avslørende. Jeg sa i fra på et annet fora og da ble det brått slutt. et bevis til meg at jeg slett ikke tok feil på hvem det var.
Jeg stor koser meg hver gang jeg er innom bloggen din. Fortsett med ditt du.
Stor klem!

Lineca sa...

Haha glemte å kommentere rosene dine. Enig der, dette er definitivt de vakreste store snitt rosene.
Har du forresten sett hvite grenroser, altså snitt grenroser? Det er minst like vakkert.

Emmas utsikt sa...

Ja, jøss så tåpelig kommentar av anonym mener nå jeg. Jeg følger mange blogger, men til tider kan det likevel være vanskelig å få med seg alt.

Nå må jeg tilbake til meg selv å se om jeg for første gang bikker 100 besøkere på én dag. Spennendes.

Ha en strålende uke kjære!

Kram!

bikim sa...

Although they are dead they kept their beauty and look amazing!
have a lovely evening,dear Violleta
Rosa

My home is my Castle - by Kari sa...

jeg og elsker roser og den fargen du viser, er noe av den vakreste, synes jeg og !!!! Nyyydelig !!!

Negative kommenatarer kommer vel ingen utenom, og det er de vi husker best.. Synd, for vi må egentlig ikke bry oss om dem, men det er lettere sagt enn gjort...
Stå på du snuppa !!!! Er såå glad for at du er her jeg :))

Klem, Kari

sylvia sa...

ååå så herlige roser,denne fargen er jo bare herlig da...
ja det er så mye greier oss mennesker imellom,
men jeg holder meg til dette som trampe sin pappa i disney sier,at skal du ikke si noe pent,da kan du la være å si noe....
kan være kjekt å se gjennom kommentarer før en publiserer dem,finnes bestandig sånt vettu,men bare rist det av deg,å plaser det der det skal være,å det er ikke hos deg,jeg har opplevd så mye i mitt liv at jeg bare trekker på skuldrer å tenker,javel en gang til,man blir sterk av motgang..
slipp tak og kos deg masse med blogg,
ha en herlig mandag.
klem fra sylvia

Gårdsromantik sa...

Så tråkigt - förstår precis vad du menar.

Men de är bara avundsjuka - du är för bra helt enkelt :-)

Klem Maud

Draffin Bears sa...

You have a lovely blog Violetta and I enjoyed my visit. Thank you.
Your roses are pretty,

Have a great week
Hugs
Carolyn

Anonym sa...

Negative kommentarer er noe man møter overalt.Og det må en regne med til tider,for alt kan ikke alltid bare være perfekt.Jeg har ikke blogg selv,men følger godt med på div.blogger.Bare fei en slik kommentar av din skulder,er det verd å bruke energi på? Kos deg, hilsen Helene