...til kaffen?
Er du som meg og liker friske kaker og desserter bedre
enn tunge og mektige greier, er dette en enkel liten sak å lage.
Hellstrøm hadde vel fått bakoversveis,
men hvorfor gjøre det tungvint når man ikke har han hengende over skulderen ;-)
Er du som meg og liker friske kaker og desserter bedre
enn tunge og mektige greier, er dette en enkel liten sak å lage.
Hellstrøm hadde vel fått bakoversveis,
men hvorfor gjøre det tungvint når man ikke har han hengende over skulderen ;-)
Fromage
2 pk gele
2 pk gele
1 pk kremfløte (3 dl)
2 ts sukker
2 ts sukker
litt mandler/nøtter
1/2 plate kokesjokolade
Lag geleen først (av de små pakkene) - jordbær, bringebær... eller hva du måtte like.
La geleen bli litt mer enn halvstiv.
La geleen bli litt mer enn halvstiv.
Min ble helt stiv (glemte den), men det spiller egentlig ingen rolle ;-)
Visp kremfløten med litt sukker og bland den godt sammen med geleen (bruk mixer).
Visp kremfløten med litt sukker og bland den godt sammen med geleen (bruk mixer).
Ha i hakkede mandler og kokesjokolade.
Fyll i skål, og la den stå i kjøleskapet til den er helt stiv,
min. 2-3 timer, alt etter hvor stiv geleen var før blanding.
min. 2-3 timer, alt etter hvor stiv geleen var før blanding.
Velbekomme!
(t.o.m. pusen vår elsket denne fromagen)
Kjempekos, og noe jeg virkelig setter pris på! Bloggen er ikke helt død likevel... moro! ;-)
Jeg kommer på besøk til dere. Helgefreden må bare senke seg over heimen først.
Torsdagsklem fra
11 kommentarer:
Hmm, så deilig ut - denne må prøves.
Ha en deilig kveld.
mmm nam nam.
herlig frisk,takk for at du delte med oss.
klem fra sylvia
Dette så herlig ut! Kanskje jeg skal prøve den, hmm..litt redd for at jeg glemmer av geleen så den blir helt stiv..du sier det ikke gjør noe..blir det ikke klumpete da? Takk for tipset ihverfall.
Klumpete? Neida! Det blir bare noen "rustikke" bittesmå gelebiter i den, og faktisk foretrekker jeg den slik :)
hellstrøm er helt ute, violetta inne. ;-)
Ja tack, jag kan ta en portion!
Kram
Emma
MMM!!! Dette var fristende, og den skal noteres for å brukes i julen.
Takk skal du ha.
Og de lyslyktene av både bokser og glass var flott. Er begynt å samle bokser for å bruke på julaften når gjestene kommer.
Ha en fin helg.
Ååå tusen takk for oppskrifta:)Gjestar på lørdag,så då må denne prøvast:)
Klem frå Astrid:)
Det så veeeldig godt ut:)
Go helg:)
Dette hørtes knallgodt ut. Må prøves:)
Ha en fin helg.
Klem Elin!
Det frister! JA! Den oppskrifta vil eg prøve.
Ønsker deg ei fin advent-helg.
Miraklem.
Legg inn en kommentar