tirsdag 29. juni 2010

Trodde du kanskje at GRÅTT var GRÅTT?

Å nei du, grått er så mangt... og at det fantes sååå mange varianter var jeg ikke klar over.
Her er tredje forsøk på å få farge på en gammel inntørka platting.


Første forsøk gikk i grønnbrunt, det andre ble nærmest lyseblått. Begge deler var like grusomt til skiferhellene.
Det rare er at fargene så ganske normale ut så lenge de befant seg i spannet. Så hva skjer? Luftpåvirkning kanskje?

Tredje forsøk så nesten rosalilla ut, men da hadde den greie butikkmannen mikset og trikset i nesten en time, så jeg sa ok, bedre med lilla platt enn grønn. Dessuten er vi vant til rene "makeover'n" nedi spannene fra butikken og hjem.
Denne ble til slutt godkjent av Violetta. Ikke helt perfekt, kunne vært en tanke mørkere, men skitt...kunne også vært verre ;-)


Her har vi endelig fått en liten plass for to på kjøkkensida. Vi har sol her fra soloppgang til ca. 13. Dessuten er det en sval plass på hete sommerettermiddager.


Jeg fant et lite "rekvedbord" på favorittbutikken Bauhaus, og fikk endelig sprayet ferdig de gamle Ikea-kurvstolene. Synes det ble fint jeg! :)


Det er nesten så jeg får lyst å legge ut en fillerye også, hehe, men det blir nok ikke no stæsj her i det hele tatt for plassen skal jo brukes.

I morgen blir det Ikeatur! Tror sannelig de har "tekstil-uke" også, og det passer fint for jeg er på jakt etter masse stoff. Blir det regn i ferien skal jeg sannelig produsere trekk til spisestustolene!
Gjelder å tilpasse seg været vet dere ;-)

Sommerklem fra

7 kommentarer:

sylvia sa...

hei.
ble kjempe fint syntes jeg,så koselig en plass,legg på en rye du,da blir det komplett,hihi.
ønsker deg fine sommer dager,
klem fra sylvia

Emmas utsikt sa...

Veldig fin plass du fått deg Violetta!:) Ikke helt lett det der med farge. Som med min valmue. Jeg har også tenkt att noen kanskje byttet lapp, men jeg kjøpte 4 st ur hvit staudehylla, tre døde. denne ble rosa. Juhu... Jaja... kan jo ikke gjerne male om den, som gulvet. Hehe...

Nydelig pus her under. Tenk så herlig når dere har deres i hus! :D

klem!!

Beth sa...

Gulvfargen ser fin ut nå?
Og en koselig sitteplass for to...
Så var det bare å vente på sommeren da?

Klem Beth...

madeleine sa...

Så koselig uteplass du har fått deg!! Det er jammen rart det med maling, det blir aldri den fargen du tror det skal bli! Tusen takk for at du stemmer på meg i boligdrømmen, det setter jeg stor pris på! Ønsker deg en flott uke!

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Ja det må jeg si...men det ble jo bra da...kos deg med syingen:)
eddaKlemmer

Blått til lyst sa...

Visst ble det fint, både gulv og sittegruppe!
Veldig koselig ble det, og det er sikkert at grått ikke er grått. Grått fanger opp lys og valører fra omgivelsene, selv om man kan støtte seg litt på å tolke fargekodene.
Godt du fant en farge som fungerte!
Lykke til med Ikea-tur, der blir du helt sikkert ikke ensom... :)

Daisys home sa...

Så nydelig blogg du har,her inne er det masse å titte på.Måtte bare få lov til å takke for den gode kommentaren du la igjen hos meg,sånt varmer!Ja,man kan bli fortvilet av sånt...Men å se at det er flere her inne som er av samme oppfatning som meg ,er godt å vite!Ha en fin kveld,klem sissel