torsdag 13. mai 2010

Ekkel putegubbe

Vi har så fæle hageputer. Glorete, godt brukt og sprekt i sømmene her og der, men de er tjukke og deilige å sitte på. Nye puter koster flesk så jeg har klamret meg til de gamle år etter år... Man kan ikke skifte puter og møbler hver gang det kommer en ny mote heller...synes Violetta.


Det eneste som trives her er denne pinnen jeg trodde var død

Derfor ble jeg veldig glad da jeg fant 5 puter på Finn, helt perfekt til våre svartbeisede møbler. Vi kunne komme når som helst, selger'n  skulle være hjemme både i går og i dag.


Den blomstrer t.o.m., og det er så koselig!

Etter litt diskusjon frem og tilbake ble gubben og jeg enige om at to år gamle puter som vi ikke aner hvordan har blitt behandlet, ikke var verdt prisen selgeren forlangte. Vi vil heller kjøpe nye.


Det er liv i peonen også selv om det tok lang tid før den dukket opp

Da jeg ringte for å si at det ikke ble kjøp ble selger'n pottesur og lurte på om vi trodde de ikke hadde annet å gjøre enn å sitte hjemme og vente på kjøpere som ikke kom...bla, bla bla!


Hallo i luken!? Jeg ble helt satt ut jeg! Å hvor glad jeg er for at vi ikke kjøpte de sure putene. Humøret til surputefamilien har sikkert trengt inn i alt de eier og har, grøss og gru...

Kan jo ikke risikerer å bli smittet hver gang vi skal sitte i hagemøblene heller da ;-)

6 kommentarer:

Beth sa...

Ha, ha..., ja, kanskje like greit med nye puter da?
De er kjempedyre, men da vet du hva du får og du har dem sikkert i mange år framover...
Vi gjorde også et sånt "puteløft" for et par år siden etter å ha tynet de gamle minst et par år for lenge...

Prøvde alltid å finne noen på høstsalget, men enten var det ikke fire like eller så var det ingen jeg syntes var noe pene...

Klem Beth`s småting...

Jannickes Hjemmekos. sa...

Godt at dere ikke kjøpte dem. Det var nå ikke noe å bli sur for, du var jo grei og ga beskjed om at dere ikke ville kjøpe dem likevel. God helg på nye hageputer. Klem fra meg

Emmas utsikt sa...

Ah folk er så rare altså... det må jo være lov å endre seg. Ikke bruk mer tid på den dusten... Men hva med å sy nye trekk til de deilige puten dere allerede har?
Når jeg selger ting på Finn sier jeg alltid til de som ringer at hversågod å kom å se, ingen kjøpeplikt. Da kan folk se om de liker tingene og sannsynligheten for at de kjøper er ganske stor. Aldri vært med om at noen har kikket, men ikke kjøpt.

Stor klem!

sylvia sa...

hei på deg..
godt du ombestemte deg,
nydelig at det gror i bedene nå,
vi vil ha varme å sol..
ønsker deg en herlig laang helg.
klem fra sylvia

My home is my Castle - by Kari sa...

Såå kjedelig med såne sure folk !!!
jeg har solgt endel på Finn og har ofte hatt både mailer og telfoner fra sure, grinete og frekke folk. !! fatter ikke at ikke folk kan vise litt vanlig folkeskikk jeg...

Sten min er ikke så stor, men jeg har mye vinduer og derfor mye lys :)Moro med forandring ja :)

Ønsker deg og dine en fiiin 17.mai :)

Klem,Kari

signerat 71 sa...

Tack för dina oerhört vackra bilder! Ha en riktigt skön söndag! Kram J