tirsdag 30. mars 2010

Inn og ut...

...om ekteskapets mange prøvelser!

Når andre renner over av vårfornemmelser, og shoppingturene har bomullskjoler og sandaler i fokus, går Violetta hen og kjøper støvletter!


Egentlig hadde jeg ikke trengt det, for hadde jeg lagt sammen det som har vært innom dørene her de siste åra, hadde det blitt en pen liten haug.

Men... så er det sånn da, at det som en bærer inn har en annen en tendens til å bære ut...

Ett år "forsvant på mystiskt vis" fire par av mine støvletter. To av dem var kjøpt på salg med tanke på neste vinter. De hadde ikke vært brukt en gang! Grrrr... gjett om jeg var sur. Kjenner nesten at jeg er det enda. I år eller i fjor eller når det kan ha vært, forsvant to par vårstøvletter. Skulle lete dem frem for noen uker siden, men borte vekk er de. Gubben utelukker selvfølgelig ikke at de kan ha havnet på søppeldungen de også.


Nå er støvlettsesongen snart over, men disse skal altså lengst inn i klesskapet og vente på meg til høsten. Bryr meg ikke om at de blir umoderne i løpet av oppholdet, for endelig fant jeg et par som ikke er alt for vide i leggen. Dessuten er det god rågummisåle på dem. Også var det 50% avslag, jippi! eller skal jeg heller si søren?, for de var egentlig rådyre og han hadde hatt godt av å punge ut, he-he

Nå er ikke støvlettapet det verste som har skjedd, selv om det kanskje høres slik ut ;-)
Et år kastet gubben veggteppet som bestemor broderte til meg i en alder av 95 år. Det hadde jeg problemer med å tilgi det. Gjett om han fikk høre. Heldigvis hadde mamma fått et makent teppe noen år tidligere, men likevel... det var ikke brodert av en nittifemåring, og det var ikke brodert til meg!


Et annet år hadde jeg heklet, kveld etter kveld, uke etter uke, en blonde på 6 meter (30 cm bred) som skulle festes til en stoffkappe. Den forsvant sammen med tapetrester og mere til under oppussing av vår første leilighet... dobbeltgrrr!!!

Vel, gjort er gjort, og spis er spist... som han sa reven,
og ellers har vi det bare bra! :))

9 kommentarer:

sylvia sa...

mmm ikke ra,men det er bare ting,nydelige støvler du har kjøpt deg,ja plasser dem lengst inn i skapet.
klem fra sylvia

lisje astrid's husblogg sa...

Dei var kjempe lekre!
Ah!Får aldri nok av sko(ikkje det helder;)
Ønskar deg ei herleg god påske♥
Klem frå Astrid☺

Beth sa...

Rålekre støvletter!
Ikke blir de umoderne med det første heller, så hvorfor ikke handle når det er salg?

Heldigvis har jeg en mann som IKKE kaster så mye som et reklameblad uten å spørre om "er dette noe du skal ha"? Yes!!!

Oppdragelse jente, oppdregelse..., du må nok "strekke" han opp litt skal du se? :-)) He, he...

Klem Beth`s småting...

lillelise sa...

Hei hei!
Flotte støvletter - gjem de godt!
Skjønner jeg egentlig er heldig som har en kjæreste som bare drar ting inn i huset og som aldri fjerner noe, selv om det ikke hadde gjort noe om han hadde hatt ut søpla dann og vann da...
Ønsker deg og dine en riktig god påske

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

He he det er godt du har det bra da:)
eddaKlemmer

Lykkelig som liten.. sa...

Hi hi, ja det er ikke alltid like gøy når ting blir kastet. Har selv opplevd at en hel søppelsekk med klær gikk opp i røyk, og da ble jeg ikke glad for å si det sånn, men men .. Man lærer av sine feil;) Gjem de laaangt bort, så forsvinner de nok ikke:)

Men det er godt å høre at dere har det bra :)

Håper dere får en nydelig påske:)
Klem Tina

Nostalgia sa...

kjempeflotte støvletter :-)

Rydig kar denne mannen din ;-) Min kjære kaster ikke noenting, gamle hullete klær kaster jeg når han er ute og reiser,... han merker det ikke en gang !! :-D

Ønsker deg en fiiin påske !

Klem, Nostalgia

Sivs hus sa...

Hei, Takk for hyggelig hilsen. Nå har jeg kost meg med alle innleggene dine. Først gratulerer med rålekre støvletter og for all den tilgivelsen du gir din mann - jeg er imponert og for de supersøte bokstavene fra din sønn....livet går jammen meg opp og ned hos oss alle...påskeklem Siv

Torilpia sa...

Stilige støvletter ... :o)

Du får si fra klart og tydelig om at du vil ha deg frabedt at han kaster ting uten at du får se over det han kaster - hvis ikke får du kaste noe av det han "må" ha :o) Da lærer han kanskje .. hihi ..

Gratulerer med gevinst forresten!!

Klem!