mandag 25. mai 2009

Auuu!

Ja, ja, så ble det litt maling i dag også, men ikke så mye som jeg trodde, og ikke akkurat der jeg trodde. Datt jo selvfølgelig av krakken av alle ting. Der sto jeg med dryppende rull og skulle ta øverst oppe, og før jeg fikk sukk for meg lå jeg klistra opp etter veggen... Det eneste jeg tenkte var at jeg ikke måtte dette oppi spannet, og det gjorde jeg heller ikke, men hele venstre sida mi pluss luggen var hvit etterpå. Veggen måtte males over. He-he... det går hardt for seg når jeg først setter i gang. Godt jeg maler med acryl da ;-) Beina har fått noen lange fine skrubbsår så det får bli langbukser enda en stund

Ellers har det vært en nydelig dag hos oss også. Sol fra skyfri himmel hele dagen. Yngstemann har hatt vannkrig hos en kompis, så joda det begynner å ligne på sommer.

I går gikk jeg litt berserk i et par nettbutikker. Det er nesten så jeg ikke husker hva jeg har bestilt, så det skal bli spennende fremover gitt. Jeg skal vise dere fangsten etter hvert som det dukker opp,
...men nå er det senga ;-)

3 kommentarer:

Linda sa...

Heisann. Takk for hyggelig hilsen hos meg:)
Og velkommen til dette "bloggvirrvarret" :)Håper du vil trives i "blogglandia" Det er ganske koselig her:)

Ha en fin dag.

Stina Ballerina sa...

Hei!

Jeg ser at du etterlyser rimelige sjablonger til fatet ditt, og da kom jeg til å tenke på "rub-ons". Sånne bokstaver som brukes i scrapbooking etc. Kanskje du kan gni slike bokstaver på fatet og lakke eller bruke decoupagelim etterpå?

Grattis med ny blogg :-)

My home is my Castle - by Kari sa...

neimen stakkars deg da hihi.. Sorry, men jeg ser det for meg hahaha :)))
Ja du er ikke alene om å gå berserk i nettbutikker.. Det er fali det...Etter at jeg begynte å blogge her inne har det blitt myyye, kanskje litt for mye, men du så moro det er :))
Gleder meg til å se hva du har kjøpt ;)

Ha en fin kveld videre min venn
Klem,Kari