søndag 21. august 2011

Kjære vene


...så mye rot, men nå får bloggen være slik til ryddeånden kommer tilbake.
Om det ble så mye bedre er ikke godt å si, men det ble i hvert fall ny farge på headeren, og ny farge på "headeren" liker vi vel alle fra tid til annen... ;-)
 

Jeg må bare vise dere enda ett av Maggans kunstverk. Synes hun er knallflink på smykker - røffe og personlige. Litt blingfaktor på dette da, men det tåles...og likes ;-)
 

Synes den grønne fargen er så herlig, og de store kulene har så fin overflate, som jeg selvfølgelig ikke klarer gjengi med dette "stær-kameraet" mitt. Så bruk fantasien, eller klikk dere inn hos Maggan


Å handle hos henne er enkleste sak av verden. Ingen fortolling eller annet styr, og kun kr 30 i porto. Dessuten har du juvelene i posten i løpet av få dager. Ikke minst...de er like fine som på bildene!
Anbefales! :)


Ny uke, nye muligheter...
I går hadde vi en deilig plattdag, kanskje den siste...who knows. Satt i hvert fall ute til sola gikk ned, og det var det... I kveld skal jeg bare slappe av og besøke blogger. Har en del ugjort der ja ;-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Herlig armbånd.
Må nok inn og sjekke der, ja.
Bling liker vi.....og store smykker.
Ha en fin søndag videre.
Klem:)

Fro (Idyll på landet...) sa...

Så fint smykke - og headeren din er også fin synes jeg! :)

Klem

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Kjempefin header d har fått
Nydelig smykke og:)
Ha en fin mandag
klemklem

ide-puffen sa...

Flott header, og smykket er nydelig. Røft og glam på samme tid. Skal inn og sjekke hos henne nå. Fine julegaver......ja jeg vet.. tidlig ute he he.
Kos kveld
Randi